Kde návštěvník změní jméno, heslo a tarif

← Zpět

Na stránce /settings («Nastavení»): jméno a tlačítko «Změnit heslo», vedle blok tarifu, níže osobní nastavení modulů webu.

  1. Přihlášený návštěvník otevře sekci «Nastavení» (adresa /settings).
  2. Jméno se mění v poli «Vaše jméno», poté «Uložit změny». Pod polem je zobrazeno číslo uživatele — hodí se uvést ho podpoře.
  3. Heslo se mění tlačítkem «Změnit heslo»: otevře se samostatná stránka s novým heslem a potvrzením.
  4. Pokud jsou na webu tarify, vedle je vidět blok «Nastavení tarifu»: aktuální balíček, doba platnosti a tlačítko pro výběr tarifu na další období.

Níže na téže stránce se zobrazují osobní nastavení modulů, které na vašem webu existují — každé s vlastním tlačítkem «Uložit nastavení». Pokud web takové moduly nemá, tyto bloky se nezobrazí.

Host, který otevře /settings, se dostane na stránku přihlášení a po přihlášení se vrátí zpět do nastavení.

Pokud se to nepodařilo

  • Chybí tlačítko pro výběr tarifu, je jen «Dobít zůstatek». Zůstatek uživatele je záporný — tarif se vybírá po dobití.
  • Chybí blok tarifu. Na webu nejsou založeny tarify (záložka «Ceny» v sekci «Obecná nastavení»).
Pomohl vám článek?

Viz také

V sekci nápovědy najdete odpovědi na často kladené otázky a užitečné návody pro práci s tvůrcem webů Site Look. Zde se můžete dozvědět, jak spravovat sekce, přidávat objekty a nastavovat web. Materiály budou užitečné pro začátečníky i zkušené uživatele. Pokud jste odpověď nenašli, obraťte se na podporu.