Kuidas jagada kasutajad gruppidesse ja avada jaotis ainult ühele grupile
← TagasiGrupid luuakse vahekaardil „Kasutajad“ jaotises „Üldseaded“ ning jaotise aknas juurdepääsuga „Ainult registreerunutele“ märgitakse grupid, kellele see nähtav on.
- Avage „Üldseaded“ → vahekaart „Kasutajad“.
- Kaardil „Kasutajagrupid“ klõpsake „Loo kasutajagrupp“, sisestage nimi ja „Loo“. Grupi juures olev „+“ nupp loob alagrupi.
- Plokis „Kasutajate loend“ klõpsake „Määra gruppi“ soovitud isiku juures, märkige grupid ja „Salvesta“. Nupp kuvatakse, kui saidil on vähemalt üks grupp.
- Avage saidi struktuuris jaotis, valige „Juurdepääsutase“ — „Ainult registreerunutele“. Alla ilmub plokk „Juurdepääs kasutajagruppidele“: märkige grupid ja salvestage jaotis.
Märgitud grupile on jaotis kättesaadav koos kõigi selle alagruppidega – sealhulgas hiljem loodud. Kui ühtegi linnukest pole, on jaotis nähtav kõigile registreerunutele. Võõrad ei näe menüüs üksust ja otselink avab „lehte ei leitud“. Administraator näeb kõike.
Määramise aknas märgib alagruppidega grupi linnuke kõik alamgrupid ja eemaldatakse grupilt endalt; teine klõps eemaldab märgised.
Seal samas loendis: „Määra admin“ / „Eemalda admin“ annab või võtab ära saidi administraatori õigused, mündiikoon saldo juures viib kasutaja finantsidesse.
Kui ei õnnestunud
- Puudub plokk „Juurdepääs kasutajagruppidele“. See ilmub ainult juurdepääsutasemel „Ainult registreerunutele“ ja ainult siis, kui saidil on gruppe.
- Grupp kustutati – alagrupid kadusid. Grupi kustutamine eemaldab ka kõik alamad. Kasutajad ise jäävad alles, eemaldatakse ainult nende seos.
Vaata ka
Abijaotisest leiad vastused korduma kippuvatele küsimustele ja kasulikke juhiseid Site Looki veebilehtede loojaga töötamiseks. Siin saad teada, kuidas hallata jaotisi, lisada objekte ja seadistada veebilehte. Materjalid on kasulikud nii algajatele kui ka kogenud kasutajatele. Kui sa ei leidnud vastust, võta ühendust toega.
