Kje obiskovalec spremeni ime, geslo in tarifo
← NazajNa strani /settings (»Nastavitve«): ime in gumb »Spremeni geslo«, ob tem blok tarife, spodaj osebne nastavitve modulov spletnega mesta.
- Prijavljeni obiskovalec odpre razdelek »Nastavitve« (naslov
/settings). - Ime spremeni v polju »Vaše ime«, nato »Shrani spremembe«. Pod poljem je prikazana številka uporabnika — priročno za navajanje v podpori.
- Geslo — z gumbom »Spremeni geslo«: odpre se ločena stran z novim geslom in potrditvijo.
- Če ima spletno mesto tarife, je ob tem viden blok »Nastavitve tarife«: trenutni paket, rok in gumb za izbiro tarife za naslednje obdobje.
Spodaj na isti strani se prikažejo osebne nastavitve modulov, ki so na vašem spletnem mestu — vsaka s svojim gumbom »Shrani nastavitve«. Če spletno mesto teh modulov nima, teh blokov ni.
Gost, ki odpre /settings, pride na prijavno stran, po prijavi pa se vrne nazaj v nastavitve.
Če ni uspelo
- Ni gumba za izbiro tarife, samo »Povečaj stanje«. Uporabnikovo stanje je negativno — tarifa se izbere po povečanju stanja.
- Ni bloka tarife. Na spletnem mestu niso nastavljene tarife (zavihek »Cene« v razdelku »Splošne nastavitve«).
Glejte tudi
V razdelku za pomoč boste našli odgovore na pogosto zastavljena vprašanja in koristna navodila za delo z graditeljem spletnih strani Site Look. Tukaj lahko izveste, kako upravljati razdelke, dodajati objekte in prilagajati spletno stran. Gradiva bodo koristna tako za začetnike kot izkušene uporabnike. Če odgovora niste našli, se obrnite na podporo.
