Zaměstnanec nevidí konverzaci nebo složku v multichatu

← Zpět

Ve složkách „V řešení“ a „Vyřízené“ vidí zaměstnanec jen své konverzace a složky mohou být uzavřeny skupinám nebo být cizími soukromými.

Zaměstnanec vidí „Příchozí“ celé, a ve složkách „V řešení“ a „Vyřízené“ — jen konverzace, kde je odpovědnou osobou on. Konverzaci kolegy vidí administrátor.

Pokud složka není vidět — zkontrolujte v jejím okně „Viditelnost složky (skupiny zaměstnanců)“ a zda je zaměstnanec členem vybrané skupiny. Soukromou složku jiného zaměstnance nevidí nikdo kromě majitele.

Pomohl vám článek?

Viz také

V sekci nápovědy najdete odpovědi na často kladené otázky a užitečné návody pro práci s tvůrcem webů Site Look. Zde se můžete dozvědět, jak spravovat sekce, přidávat objekty a nastavovat web. Materiály budou užitečné pro začátečníky i zkušené uživatele. Pokud jste odpověď nenašli, obraťte se na podporu.