Ændringer er ikke synlige på webstedet
← TilbageGæster får sider fra webstedets cache, og browseren beholder sin egen kopi. Tjek i inkognito-tilstand, opdater med rydning af cache (Ctrl+F5), eller nulstil cachen på /pagecache.
Administratoren ser altid den friske side, mens gæster ser en færdig kopi fra sidecachen. Normalt nulstilles cachen automatisk lige efter gemning i admin, men det er nemmere at tjekke, hvordan gæster ser webstedet, i inkognito-tilstand.
Hvis gæster stadig ser den gamle version — åbn «Sidecache» i menuen «Admin» (/pagecache) og klik på «Nulstil cache». En sektion, der ikke skal caches, markeres med fluebenet «Cache ikke» i dens indstillingsvindue.
Hvis du heller ikke kan se det — opdater siden med rydning af browserens cache: Ctrl+F5 (på Mac ⌘+Shift+R). Hvis det stadig ikke hjælper, så tjek, om du har gemt vinduet (knappen «Gem»), og om det er den rigtige sektion, du har redigeret: webstedet kan have flere lignende sider.
Se også
I hjælpesektionen finder du svar på ofte stillede spørgsmål og nyttige instruktioner til at arbejde med website builder Site Look. Her kan du lære, hvordan du administrerer sektioner, tilføjer objekter og tilpasser websitet. Materialerne er nyttige både for begyndere og erfarne brugere. Hvis du ikke har fundet svaret, kan du kontakte support.
