Οι αλλαγές δεν φαίνονται στον ιστότοπο

← Πίσω

Οι επισκέπτες λαμβάνουν σελίδες από την προσωρινή μνήμη του ιστότοπου και το πρόγραμμα περιήγησης κρατά το δικό του αντίγραφο. Ελέγξτε σε λειτουργία ανώνυμης περιήγησης, ανανεώστε με εκκαθάριση προσωρινής μνήμης (Ctrl+F5) ή επαναφέρετε την προσωρινή μνήμη στο \/pagecache.

Ο διαχειριστής βλέπει πάντα τη φρέσκια σελίδα, ενώ οι επισκέπτες — ένα έτοιμο αντίγραφο από την προσωρινή μνήμη σελίδων. Συνήθως η προσωρινή μνήμη εκκαθαρίζεται αυτόματα αμέσως μετά την αποθήκευση στη διαχείριση, αλλά για να ελέγξετε πώς βλέπουν τον ιστότοπο οι επισκέπτες, είναι πιο βολικό σε λειτουργία ανώνυμης περιήγησης.<\/p>\n

Οι επισκέπτες εξακολουθούν να βλέπουν την παλιά έκδοση — ανοίξτε «Προσωρινή μνήμη σελίδων» στο μενού «Διαχείριση» (\/pagecache<\/code>) και πατήστε «Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης». Η ενότητα που δεν πρέπει να μπαίνει στην προσωρινή μνήμη σημειώνεται με το πλαίσιο «Χωρίς προσωρινή μνήμη» στο παράθυρο των ρυθμίσεών της.<\/p>\n

Δεν βλέπετε ούτε εσείς — ανανεώστε τη σελίδα με εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του προγράμματος περιήγησης: Ctrl+F5 (σε Mac ⌘+Shift+R). Αν ούτε αυτό βοήθησε, ελέγξτε αν αποθηκεύσατε το παράθυρο (κουμπί «Αποθήκευση») και αν επεξεργαστήκατε τη σωστή ενότητα: ο ιστότοπος μπορεί να έχει πολλές παρόμοιες σελίδες.<\/p>

Σας βοήθησε το άρθρο;

Δείτε επίσης

Στην ενότητα βοήθειας θα βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις και χρήσιμες οδηγίες για τη χρήση του κατασκευαστή ιστοτόπων Site Look. Εδώ μπορείτε να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε ενότητες, να προσθέτετε αντικείμενα και να ρυθμίζετε τον ιστότοπο. Το υλικό θα είναι χρήσιμο τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους χρήστες. Αν δεν βρήκατε απάντηση, επικοινωνήστε με την υποστήριξη.