Promjene nisu vidljive na web-mjestu

← Natrag

Gosti dobivaju stranice iz predmemorije web-mjesta, a preglednik drži svoju kopiju. Provjerite u anonimnom načinu rada, osvježite uz čišćenje predmemorije (Ctrl+F5) ili poništite predmemoriju na /pagecache.

Administrator uvijek vidi svježu stranicu, a gosti gotovu kopiju iz predmemorije stranica. Obično se predmemorija sama poništi odmah nakon spremanja u administraciji, ali provjeru kako gosti vide web-mjesto praktičnije je obaviti u anonimnom načinu rada.

Gosti i dalje vide staru verziju — otvorite «Predmemorija stranica» u izborniku «Admin» (/pagecache) i kliknite «Poništi predmemoriju». Odjeljak koji ne smije u predmemoriju označava se kvačicom «Ne predmemoriraj» u prozoru njegovih postavki.

Ne vidite ni vi — osvježite stranicu uz čišćenje predmemorije preglednika: Ctrl+F5 (na Macu ⌘+Shift+R). Ako ni to nije pomoglo, provjerite jeste li spremili prozor (gumb «Spremi») i jeste li uređivali pravi odjeljak: web-mjesto može imati nekoliko sličnih stranica.

Je li članak pomogao?

Pogledajte i

U odjeljku za pomoć pronaći ćete odgovore na često postavljana pitanja i korisne upute za rad sa Site Look alatom za izradu web stranica. Ovdje možete saznati kako upravljati odjeljcima, dodavati objekte i prilagoditi web stranicu. Materijali će biti korisni i početnicima i iskusnim korisnicima. Ako niste pronašli odgovor, obratite se podršci.