A módosítások nem látszanak a webhelyen
← VisszaA vendégek a webhely gyorsítótárából kapják az oldalakat, a böngésző pedig saját másolatot tart. Ellenőrizze inkognitó módban, frissítsen gyorsítótár-törléssel (Ctrl+F5), vagy állítsa vissza a gyorsítótárat a \/pagecache oldalon.
Az adminisztrátor mindig a friss oldalt látja, a vendégek pedig az oldalgyorsítótárból származó kész másolatot. Általában a gyorsítótár mentés után magától törlődik az admin felületen, de a vendégek nézetét inkognitó módban érdemes ellenőrizni.<\/p>\n
Ha a vendégek továbbra is a régi verziót látják, nyissa meg az „Oldalgyorsítótár” menüpontot az „Admin” menüben ( Ha Ön sem látja, frissítse az oldalt a böngésző gyorsítótárának törlésével: Ctrl+F5 (Macen ⌘+Shift+R). Ha ez sem segített, ellenőrizze, hogy mentette-e az ablakot (a „Mentés” gombbal), és hogy a megfelelő szakaszt szerkesztette-e: a webhelynek több hasonló oldala is lehet.<\/p>\/pagecache<\/code>), és kattintson a „Gyorsítótár törlése” gombra. Az a szakasz, amelyet nem szabad gyorsítótárazni, a beállításai ablakában a „Ne gyorsítótárazza” jelölőnégyzettel jelölhető meg.<\/p>\n
Lásd még
A súgó szakaszban válaszokat talál a gyakran ismételt kérdésekre és hasznos útmutatókat a Site Look weboldalépítő használatához. Itt megtudhatja, hogyan kezelje a szakaszokat, adjon hozzá objektumokat és állítsa be a weboldalt. Az anyagok kezdőknek és tapasztalt felhasználóknak egyaránt hasznosak. Ha nem találta meg a választ, forduljon az ügyfélszolgálathoz.
