Izmaiņas nav redzamas vietnē
← AtpakaļViesi saņem lapas no vietnes kešatmiņas, bet pārlūkprogramma tur savu kopiju. Pārbaudiet inkognito režīmā, atsvaidziniet ar kešatmiņas notīrīšanu (Ctrl+F5) vai atiestatiet kešatmiņu vietnē /pagecache.
Administrators vienmēr redz svaigu lapu, bet viesi — gatavu kopiju no lapu kešatmiņas. Parasti kešatmiņa tiek notīrīta automātiski uzreiz pēc saglabāšanas administrācijas panelī, bet ērtāk pārbaudīt, kā vietni redz viesi, ir inkognito režīmā.
Viesiem joprojām redzama vecā versija — atveriet "Lapu kešatmiņa" izvēlnē "Admin" (/pagecache) un nospiediet "Notīrīt kešatmiņu". Sadaļa, kurai nevajadzētu nonākt kešatmiņā, tiek atzīmēta ar ķeksīti "Neķešot" tās iestatījumu logā.
Neredzat arī jūs — atsvaidziniet lapu, notīrot pārlūkprogrammas kešatmiņu: Ctrl+F5 (Mac ⌘+Shift+R). Ja arī tas nepalīdzēja, pārbaudiet, vai esat saglabājis logu (poga "Saglabāt") un vai labojāt pareizo sadaļu: vietnei var būt vairākas līdzīgas lapas.
Skatiet arī
Palīdzības sadaļā jūs atradīsiet atbildes uz bieži uzdotajiem jautājumiem un noderīgas instrukcijas darbam ar Site Look mājaslapu veidotāju. Šeit var uzzināt, kā pārvaldīt sadaļas, pievienot objektus un konfigurēt mājaslapu. Materiāli būs noderīgi gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem. Ja neatradāt atbildi, sazinieties ar atbalsta dienestu.
