Ansatt ser ikke samtalen eller mappen i multichatten

← Tilbake

I mappene «Under arbeid» og «Fullførte» ser den ansatte bare sine egne samtaler, og mapper kan være lukket for grupper eller være andres personlige mapper.

Den ansatte ser «Innboks» i sin helhet, men i mappene «Under arbeid» og «Fullførte» – bare samtaler der han er ansvarlig. Kollegaens samtale sees av administratoren.

Hvis en mappe ikke vises – sjekk «Mappens synlighet (ansattgrupper)» i mappevinduet og om den ansatte er med i den valgte gruppen. En annen ansatts personlige mappe ser ingen andre enn eieren.

Var artikkelen til hjelp?

Se også

I hjelpeseksjonen finner du svar på ofte stilte spørsmål og nyttige instruksjoner for arbeid med nettstedsbyggeren Site Look. Her kan du lære hvordan du administrerer seksjoner, legger til objekter og tilpasser nettstedet. Materialene vil være nyttige både for nybegynnere og erfarne brukere. Hvis du ikke finner svaret, kontakt støtten.