Angajatul nu vede conversația sau folderul în multichat

← Înapoi

În folderele „În lucru” și „Finalizate” angajatul vede doar conversațiile sale, iar folderele pot fi închise pe grupuri sau pot fi personale ale altcuiva.

Angajatul vede „Intrare” în întregime, iar în folderele „În lucru” și „Finalizate” — doar conversațiile în care el este responsabil. Conversația colegului este văzută de administrator.

Dacă nu se vede un folder — verificați în fereastra acestuia „Vizibilitatea folderului (grupuri de angajați)” și dacă angajatul face parte din grupul selectat. Folderul personal al altui angajat nu este văzut de nimeni în afară de proprietar.

V-a ajutat articolul?

Vezi și

În secțiunea de ajutor vei găsi răspunsuri la întrebările frecvente și instrucțiuni utile pentru lucrul cu constructorul de site-uri Site Look. Aici poți afla cum să gestionezi secțiunile, să adaugi obiecte și să configurezi site-ul. Materialele sunt utile atât pentru începători, cât și pentru utilizatori experimentați. Dacă nu ai găsit răspunsul, contactează suportul.