Zamestnanec nevidí konverzáciu alebo priečinok v multichate
← SpäťV priečinkoch „V práci“ a „Dokončené“ zamestnanec vidí len svoje konverzácie a priečinky môžu byť uzavreté skupinami alebo byť cudzie osobné.
Zamestnanec vidí „Doručené“ celé, ale v priečinkoch „V práci“ a „Dokončené“ len konverzácie, kde je zodpovedný on. Konverzáciu kolegu vidí administrátor.
Ak nie je vidieť priečinok — skontrolujte v jeho okne „Viditeľnosť priečinka (skupiny zamestnancov)“ a či je zamestnanec v zvolenej skupine. Osobný priečinok iného zamestnanca nevidí nikto okrem vlastníka.
Pozrite tiež
V sekcii pomoci nájdete odpovede na často kladené otázky a užitočné návody na prácu s tvorcom webových stránok Site Look. Dozviete sa, ako spravovať sekcie, pridávať objekty a nastavovať web. Materiály budú užitočné pre začiatočníkov aj skúsených používateľov. Ak ste nenašli odpoveď, obráťte sa na podporu.
