Zaposleni ne vidi korespondence ali mape v večkanalnem klepetu

← Nazaj

V mapah »V obdelavi« in »Zaključeno« zaposleni vidi samo svoje korespondence, mape pa so lahko zaprte za skupine ali so tuje zasebne.

Zaposleni vidi »Prejeto« v celoti, v mapah »V obdelavi« in »Zaključeno« pa samo korespondence, kjer je odgovoren on. Korespondenco sodelavca vidi skrbnik.

Če mapa ni vidna — preverite v njenem oknu »Vidnost mape (skupine zaposlenih)« in ali je zaposleni v izbrani skupini. Zasebne mape drugega zaposlenega ne vidi nihče razen lastnika.

Vam je članek pomagal?

Glejte tudi

V razdelku za pomoč boste našli odgovore na pogosto zastavljena vprašanja in koristna navodila za delo z graditeljem spletnih strani Site Look. Tukaj lahko izveste, kako upravljati razdelke, dodajati objekte in prilagajati spletno stran. Gradiva bodo koristna tako za začetnike kot izkušene uporabnike. Če odgovora niste našli, se obrnite na podporo.