Çalışan yazışmayı veya çoklu sohbetteki klasörü görmüyor

← Geri

«İşlemde» ve «Tamamlanan» klasörlerinde çalışan yalnızca kendi yazışmalarını görür; klasörler gruplara kapatılmış veya başkalarının kişisel klasörleri olabilir.

Çalışan «Gelen Kutusu»nu tamamen görür, ancak «İşlemde» ve «Tamamlanan» klasörlerinde yalnızca sorumlusu kendisi olduğu yazışmaları görür. Bir meslektaşın yazışmasını yönetici görür.

Bir klasör görünmüyorsa — penceresinde «Klasör görünürlüğü (çalışan grupları)»ni ve çalışanın seçili grupta olup olmadığını kontrol edin. Başka bir çalışanın kişisel klasörünü sahibinden başka kimse görmez.

Makale yardımcı oldu mu?

Ayrıca bakınız

Yardım bölümünde sık sorulan soruların yanıtlarını ve Site Look site oluşturucuyla çalışma hakkında faydalı talimatları bulacaksınız. Burada bölümleri nasıl yöneteceğinizi, nesneleri nasıl ekleyeceğinizi ve siteyi nasıl yapılandıracağınızı öğrenebilirsiniz. Materyaller hem yeni başlayanlar hem de deneyimli kullanıcılar için faydalı olacaktır. Yanıt bulamazsanız, destek ekibiyle iletişime geçin.