Muutokset eivät näy sivustolla
← TakaisinVieraat saavat sivut sivuston välimuistista, ja selain pitää omaa kopiotaan. Tarkista incognito-tilassa, päivitä tyhjentämällä välimuisti (Ctrl+F5) tai nollaa välimuisti osoitteessa /pagecache.
Ylläpitäjä näkee aina tuoreen sivun, mutta vieraat näkevät valmiin kopion sivuvälimuistista. Yleensä välimuisti tyhjenee itsestään heti tallennuksen jälkeen ylläpidossa, mutta vieraiden näkymää on helpointa tarkistaa incognito-tilassa.
Jos vieraat näkevät edelleen vanhan version, avaa "Sivuvälimuisti" Admin-valikosta (/pagecache) ja paina "Tyhjennä välimuisti". Osio, jota ei pitäisi tallentaa välimuistiin, merkitään valinnalla "Älä tallenna välimuistiin" sen asetusten ikkunassa.
Jos et näe sitä itsekään, päivitä sivu tyhjentämällä selaimen välimuisti: Ctrl+F5 (Macilla ⌘+Shift+R). Jos sekään ei auta, tarkista, että tallensit ikkunan ("Tallenna"-painike) ja muokkasit oikeaa osiota: sivustolla voi olla useita samankaltaisia sivuja.
Katso myös
Ohjeosiosta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja hyödyllisiä ohjeita Site Look -verkkosivuston rakentajan käyttöön. Täältä voit oppia hallitsemaan osioita, lisäämään objekteja ja määrittämään sivustoa. Materiaalit ovat hyödyllisiä sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille. Jos et löytänyt vastausta, ota yhteyttä tukeen.
