Osio katosi valikosta

← Takaisin

Useimmiten sen käyttöoikeustaso on muuttunut: arvot «Ei kenellekään…» poistavat kohdan valikosta.

Avaa «Sivuston rakenne» — puussa näkyvät kaikki osiot, myös piilotetut. Tarkista «Käyttöoikeustaso»: «Ei kenellekään. Siirtyminen mahdollista.» poistaa kohdan valikosta mutta jättää sivun saataville linkin kautta.

Jos osio on järjestelmäosio ja poistit sen — sitä ei poistettu vaan piilotettiin: moottori suojaa näin sivuja, joiden varassa sen toiminta on. Palauta käyttöoikeudeksi «Kaikille», niin kohta ilmestyy taas.

Oliko artikkelista apua?

Katso myös