Työntekijä ei näe viestintää tai kansiota monichatissa
← TakaisinKansioissa "Työn alla" ja "Valmiit" työntekijä näkee vain omat viestintänsä, ja kansiot voivat olla suljettu ryhmiltä tai olla toisten henkilökohtaisia.
Työntekijä näkee "Saapuneet"-kansion kokonaan, mutta kansioissa "Työn alla" ja "Valmiit" vain ne viestinnät, joissa hän on vastuuhenkilö. Kollegan viestinnän näkee ylläpitäjä.
Jos kansio ei näy — tarkista sen ikkunasta "Kansion näkyvyys (työntekijäryhmät)" ja kuuluuko työntekijä valittuun ryhmään. Toisen työntekijän henkilökohtaista kansiota ei näe kukaan muu kuin omistaja.
Katso myös
Ohjeosiosta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja hyödyllisiä ohjeita Site Look -verkkosivuston rakentajan käyttöön. Täältä voit oppia hallitsemaan osioita, lisäämään objekteja ja määrittämään sivustoa. Materiaalit ovat hyödyllisiä sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille. Jos et löytänyt vastausta, ota yhteyttä tukeen.
