A munkatárs nem látja a beszélgetést vagy a mappát a multichatban

← Vissza

A „Folyamatban” és „Befejezett” mappákban a munkatárs csak a saját beszélgetéseit látja, a mappák pedig lehetnek csoportok által lezártak vagy mások személyes mappái.

A munkatárs a „Beérkező” mappát teljes egészében látja, a „Folyamatban” és „Befejezett” mappákban azonban csak azokat a beszélgetéseket, ahol ő a felelős. A kolléga beszélgetését az adminisztrátor látja.

Ha nem látszik egy mappa — ellenőrizze az ablakában a „Mappa láthatósága (munkatársi csoportok)” beállítást, és hogy a munkatárs tagja-e a kiválasztott csoportnak. Egy másik munkatárs személyes mappáját senki sem látja a tulajdonoson kívül.

Hasznos volt a cikk?

Lásd még

A súgó szakaszban válaszokat talál a gyakran ismételt kérdésekre és hasznos útmutatókat a Site Look weboldalépítő használatához. Itt megtudhatja, hogyan kezelje a szakaszokat, adjon hozzá objektumokat és állítsa be a weboldalt. Az anyagok kezdőknek és tapasztalt felhasználóknak egyaránt hasznosak. Ha nem találta meg a választ, forduljon az ügyfélszolgálathoz.