Nem mentődnek a szakasz beállításai
← VisszaEllenőrizze, hogy a szakasz ablakában a „Mentés” gombra kattintott-e: a benne lévő paneleknek nincs saját mentés gombjuk.
A „Szakasz szövegének szerkesztése”, „Modul beállításai” és „SEO optimalizálás” paneleknek nincs külön mentés gombjuk: minden a szakasz ablakának alján lévő „Mentés” gombbal mentődik. Ha az ablakot a kereszttel zárta be, a módosítások nem mentődtek.
Ha a beállítás pontosan mentés után veszik el, és nem az ablak bezárásakor, írjon nekünk, hogy melyik mezőről van szó: ez a viselkedés a motor hibáját jelzi, nem az Önét.
Lásd még
A súgó szakaszban válaszokat talál a gyakran ismételt kérdésekre és hasznos útmutatókat a Site Look weboldalépítő használatához. Itt megtudhatja, hogyan kezelje a szakaszokat, adjon hozzá objektumokat és állítsa be a weboldalt. Az anyagok kezdőknek és tapasztalt felhasználóknak egyaránt hasznosak. Ha nem találta meg a választ, forduljon az ügyfélszolgálathoz.
