Wijzigingen zijn niet zichtbaar op de site

← Terug

Gasten krijgen pagina's uit de cache van de site en de browser bewaart zijn eigen kopie. Controleer in een incognitovenster, ververs met het legen van de cache (Ctrl+F5) of wis de cache op /pagecache.

De beheerder ziet altijd de actuele pagina, terwijl gasten een kant-en-klare kopie uit de paginacache krijgen. Meestal wordt de cache meteen na het opslaan in het beheer vanzelf gewist, maar om te controleren hoe gasten de site zien, kunt u het beste een incognitovenster gebruiken.

Zien gasten nog steeds de oude versie? Open dan «Paginacache» in het menu «Beheer» (/pagecache) en klik op «Cache wissen». Een sectie die niet in de cache mag komen, markeert u met het vinkje «Niet cachen» in het venster met de instellingen van die sectie.

Ziet u het zelf ook niet? Ververs de pagina met het legen van de browsercache: Ctrl+F5 (op Mac ⌘+Shift+R). Helpt dat ook niet, controleer dan of u het venster hebt opgeslagen (knop «Opslaan») en of u wel de juiste sectie hebt bewerkt: een site kan meerdere vergelijkbare pagina's hebben.

Was het artikel nuttig?

Zie ook

In de hulpsectie vindt u antwoorden op veelgestelde vragen en handige instructies voor het werken met de websitebouwer Site Look. Hier kunt u leren hoe u secties beheert, objecten toevoegt en de website aanpast. De materialen zijn nuttig voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Als u geen antwoord hebt gevonden, neem dan contact op met de support.