Pracownik nie widzi rozmowy lub folderu w multichacie
← WsteczW folderach „W toku” i „Wykonane” pracownik widzi tylko swoje rozmowy, a foldery mogą być zamknięte dla grup lub być cudzymi prywatnymi.
Pracownik widzi „Przychodzące” w całości, a w folderach „W toku” i „Wykonane” — tylko rozmowy, w których jest odpowiedzialny. Rozmowę kolegi widzi administrator.
Jeśli folder nie jest widoczny — sprawdź w jego oknie „Widoczność folderu (grupy pracowników)” i czy pracownik należy do wybranej grupy. Prywatnego folderu innego pracownika nie widzi nikt poza właścicielem.
Zobacz także
W sekcji pomocy znajdziesz odpowiedzi na często zadawane pytania i przydatne instrukcje dotyczące pracy z kreatorem stron Site Look. Tutaj możesz dowiedzieć się, jak zarządzać sekcjami, dodawać obiekty i konfigurować stronę. Materiały będą przydatne zarówno dla początkujących, jak i doświadczonych użytkowników. Jeśli nie znalazłeś odpowiedzi, skontaktuj się z pomocą techniczną.
