Τι βλέπουν οι εργαζόμενοι στο multicat και πώς να τους ανοίξετε τις ρυθμίσεις
← ΠίσωΟ εργαζόμενος βλέπει τα «Εισερχόμενα» και τις δικές του αλληλογραφίες στους φακέλους «Σε εξέλιξη» και «Ολοκληρωμένα». Η πρόσβαση στις «Ρυθμίσεις» δίνεται από τον διαχειριστή με το κουμπί «Επιλογή εργαζομένων».
- Ως διαχειριστής ανοίξτε «Ρυθμίσεις» → «Κανόνες». Στην κορυφή — η γραμμή «Πρόσβαση στην ενότητα «Ρυθμίσεις»».
- Πατήστε «Επιλογή εργαζομένων». Επιλέξτε ομάδες (και οι υποομάδες τους θα αποκτήσουν πρόσβαση) ή μεμονωμένα άτομα — αναζήτηση με όνομα ή e-mail.
- Πατήστε «Αποθήκευση πρόσβασης».
Οι επιλεγμένοι θα βλέπουν το γρανάζι και ολόκληρο το παράθυρο «Ρυθμίσεις»: κανόνες επεξεργασίας, εργάσιμες ημέρες και αυτόματη απάντηση, συνδέσεις VKontakte, Telegram και email. Την προσθήκη καναλιών, τη σύνδεση των υπολοίπων (WhatsApp, MAX, Avito, marketplaces, T-Bank, Odnoklassniki, συνομιλία στον ιστότοπο), την προβολή «Σφάλματα συνδέσεων» και την αλλαγή της ίδιας της λίστας πρόσβασης μπορεί να τα κάνει μόνο ο διαχειριστής.
Ποιος βλέπει ποιες αλληλογραφίες.
- Ο διαχειριστής βλέπει τα πάντα.
- Ο εργαζόμενος βλέπει τα «Εισερχόμενα» ολόκληρα, και στους φακέλους «Σε εξέλιξη» και «Ολοκληρωμένα» — μόνο τις αλληλογραφίες όπου υπεύθυνος είναι ο ίδιος. Υπεύθυνος γίνεται αυτός που πάτησε «Ανάληψη σε εξέλιξη» (ή ολοκλήρωσε την αλληλογραφία χωρίς υπεύθυνο).
- Τους κοινούς φακέλους τους βλέπουν όλοι ή μόνο οι επιλεγμένες ομάδες — αυτό ορίζεται στο παράθυρο του φακέλου. Και οι συστημικοί φάκελοι μπορούν να κλείσουν από ομάδες.
- Τον προσωπικό φάκελο ενός εργαζομένου τον βλέπει μόνο αυτός.
Η ίδια η ενότητα multicat ανοίγει σε όλους τους συνδεδεμένους στους οποίους επιτρέπεται το «Επίπεδο πρόσβασης» στη δομή του ιστότοπου.
Αν δεν λειτούργησε
- Ο εργαζόμενος δεν βλέπει την αλληλογραφία του συναδέλφου στο φάκελο «Σε εξέλιξη». Έτσι είναι σχεδιασμένο. Αν χρειάζεται να μεταβιβαστεί — ο διαχειριστής τη βλέπει και μπορεί να τη μετακινήσει.
- Ο εργαζόμενος δεν βλέπει τις αλληλογραφίες που ολοκληρώθηκαν από κανόνες. Δεν έχουν υπεύθυνο, γι' αυτό στο φάκελο «Ολοκληρωμένα» τις βλέπει μόνο ο διαχειριστής.
Δείτε επίσης
Στην ενότητα βοήθειας θα βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις και χρήσιμες οδηγίες για τη χρήση του κατασκευαστή ιστοτόπων Site Look. Εδώ μπορείτε να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε ενότητες, να προσθέτετε αντικείμενα και να ρυθμίζετε τον ιστότοπο. Το υλικό θα είναι χρήσιμο τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους χρήστες. Αν δεν βρήκατε απάντηση, επικοινωνήστε με την υποστήριξη.
