Πώς να εργάζεστε με τους φακέλους του multichat

← Πίσω

Τέσσερις συστημικοί φάκελοι — Εισερχόμενα, Σε εξέλιξη, Ολοκληρωμένα, Κάδος — συν δικοί σας φάκελοι και υποφάκελοι. Οι συνομιλίες μετακινούνται με σύρσιμο ή με το κουμπί «Μετακίνηση».

  1. Πατήστε «Νέος φάκελος» στο κάτω μέρος της στήλης, γράψτε το «Όνομα φακέλου», επιλέξτε «Χρώμα» και στο «Τοποθεσία» — «Κύριος φάκελος», «Μέσα στα «Εισερχόμενα»» ή άλλο φάκελο. Η ένθεση — έως 5 επίπεδα.
  2. Για να αλλάξετε φάκελο, περάστε τον δείκτη πάνω του και πατήστε το γρανάζι: θα εμφανιστούν μολύβι (επεξεργασία), συν (υποφάκελος) και καλάθι (διαγραφή).
  3. Η αλληλογραφία μεταφέρεται με τη λαβή από έξι κουκκίδες στα δεξιά της γραμμής — σύρετέ την στον επιθυμητό φάκελο. Οι γραμμές με τσεκ μετακινούνται μαζί. Ή ανοίξτε την αλληλογραφία και πατήστε «Μετακίνηση».

Μετρητές. Η μπλε ετικέτα δίπλα στο φάκελο — πόσες μη αναγνωσμένες αλληλογραφίες έχετε σε αυτόν. Η επιλογή «Να μην εμφανίζεται ο αριθμός των μη αναγνωσμένων» αφαιρεί την ετικέτα, για παράδειγμα από το φάκελο ενημερωτικών δελτίων. Ο Κάδος δεν έχει ετικέτα.

Συστημικούς φακέλους ο διαχειριστής μπορεί να τους μετονομάσει, να τους αλλάξει χρώμα, να δημιουργήσει υποφακέλους μέσα τους ή να τους κρύψει με το καλάθι. Ο κρυφός φάκελος εξαφανίζεται για όλους, αλλά οι αλληλογραφίες παραμένουν σε αυτόν και νέες συνεχίζουν να έρχονται εκεί. Επαναφορά — στο παράθυρο «Νέος φάκελος», ενότητα «Κρυφοί φάκελοι».

Ορατότητα. Αν στον ιστότοπο υπάρχουν ομάδες εργαζομένων, σε έναν κοινό φάκελο εμφανίζεται η ενότητα «Ορατότητα φακέλου (ομάδες εργαζομένων)»: αν δεν έχει επιλεγεί τίποτα — ο φάκελος είναι ορατός σε όλους, οι υποομάδες της επιλεγμένης ομάδας τον βλέπουν επίσης.

Προσωπικοί φάκελοι. Έναν φάκελο που δημιουργήθηκε από εργαζόμενο τον βλέπει μόνο αυτός — ούτε οι συνάδελφοι ούτε ο διαχειριστής. Έχει σήμανση με εικονίδιο ανθρωπάκου.

Στο παράθυρο «Μετακίνηση» υπάρχει η επιλογή «Να μετακινούνται πάντα από «…»» — δημιουργεί αμέσως κανόνα για αυτόν τον αποστολέα.

Αν δεν λειτούργησε

  • Διαγράψατε φάκελο — χάθηκαν οι αλληλογραφίες. Δεν χάθηκαν: κατά τη διαγραφή οι αλληλογραφίες επιστρέφουν στους κοινούς φακέλους και οι υποφάκελοι γίνονται κύριοι.
  • Ο εργαζόμενος δεν βλέπει το φάκελο. Ελέγξτε την ορατότητά του στις ομάδες και τη σύνθεση των ομάδων.
Σας βοήθησε το άρθρο;

Δείτε επίσης

Στην ενότητα βοήθειας θα βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις και χρήσιμες οδηγίες για τη χρήση του κατασκευαστή ιστοτόπων Site Look. Εδώ μπορείτε να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε ενότητες, να προσθέτετε αντικείμενα και να ρυθμίζετε τον ιστότοπο. Το υλικό θα είναι χρήσιμο τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους χρήστες. Αν δεν βρήκατε απάντηση, επικοινωνήστε με την υποστήριξη.