מה רואים העובדים בצ'אט מרובה ומדוע לפתוח להם את ההגדרות

← חזרה

העובד רואה את «נכנס» ואת השיחות שלו בתיקיות «בטיפול» ו«הושלמו». גישה ל«הגדרות» מנהל מעניק בלחיצה על כפתור «בחירת עובדים».

  1. תחת מנהל, פתח ״הגדרות״ → ״כללים״. למעלה — פס ״גישה לקטע ׳הגדרות׳״.
  2. לחץ ״בחר עובדים״. סמן קבוצות (תת-הקבוצות שלהן יקבלו גישה גם כן) או אנשים בודדים — חיפוש לפי שם או דוא״ל.
  3. לחץ ״שמור גישה״.

המסומנים יראו את גלגל השיניים ואת כל חלון ״הגדרות״: כללי עיבוד, ימי עבודה ומענה אוטומטי, חיבורים ל-VKontakte, Telegram ודואר. הוספת ערוצים, חיבור האחרים (WhatsApp, MAX, Avito, מרקטפלייסים, T-Bank, Odnoklassniki, צ׳אט באתר), צפייה ב״שגיאות חיבורים״ ושינוי רשימת הגישה עצמה — רק מנהל יכול.

מי רואה אילו התכתבויות.

  • המנהל רואה הכל.
  • העובד רואה את ״נכנס״ במלואו, ובתיקיות ״בטיפול״ ו״הושלמו״ — רק התכתבויות שבהן הוא האחראי. האחראי הוא מי שלחץ ״קח לטיפול״ (או סיים התכתבות ללא אחראי).
  • תיקיות משותפות נראות לכולם או רק לקבוצות נבחרות — זה מוגדר בחלון התיקייה. ניתן גם לסגור תיקיות מערכת מקבוצות.
  • תיקייה אישית של עובד נראית רק לו.

קטע המולטי-צ׳אט עצמו נפתח לכל מי שנכנס ומורשה לו ״רמת גישה״ במבנה האתר.

אם לא הצליח

  • העובד לא רואה התכתבות של עמית בתיקיית ״בטיפול״. כך זה מתוכנן. אם צריך להעביר — המנהל רואה אותה ויכול להעביר.
  • העובד לא רואה התכתבויות שהושלמו על ידי כללים. אין להן אחראי, לכן בתיקיית ״הושלמו״ רק המנהל רואה אותן.
המאמר עזר?

ראו גם

במדור העזרה תמצאו תשובות לשאלות נפוצות והוראות שימושיות לעבודה עם בונה האתרים Site Look. כאן ניתן ללמוד כיצד לנהל מדורים, להוסיף אובייקטים ולהגדיר את האתר. החומרים יהיו שימושיים גם למתחילים וגם למשתמשים מנוסים. אם לא מצאתם תשובה, פנו לתמיכה.